Om mig

Jeg er Autoriseret Folkepensionist ansat hos det offentlige 😉 jeg har arbejdet som Webmaster og Marketing Konsulent de sidste godt 10 år.
Jeg har det meste af mit liv kørt lastbil, bus, taxa, entreprenørmateriel, men endte på kontor da skroget ikke kunne klare belastningen mere på grund af slidgigt. Desværre har 10 år på kontoret gjort mig til en bamse på 140 kg.+, det kunne benene ikke længere bære…….

Jeg har siden 20. mars 2019 været på en ændring af min kostvaner, det har givet et vægttab på næsten 50 kg, så jeg i dec. 2020 vejer mellem 85 og 87 kg., som jeg gjorde da jeg var 25 år.

Det har betydet at jeg har fået livet tilbage og kørestolen er sat i depot igen, den var tæt på at blive til virkelighed, som speciallægen i Esbjerg fortalte mig, tager du ikke dette alvorlig nu sidder du i en kørestol inden for de næste 10 år. Heldigvis fik han ikke ret, det er 12 år siden jeg var hos ham, og jeg har det fint nu og kan det meste, dog har jeg stadig smerter 24/7 og får medicin for det, det tager toppen og resten kan jeg leve med, og jeg har tænkt mig at selv bestemme over mit liv, og passe godt på mig selv, så min kone og børn får lov til at have mig i rimelig funktionsdygtig stand mange år endnu.

Scroll til toppen