Om mig

Jeg laver en del hjemmesider, det er en god afslapning for mig at sidde med, så kan jeg undertrykke de mange smerter jeg har på grund af slidgigt, så jeg tænker kun på det jeg laver, og så lærer jeg også noget nyt hele tiden. Ikke alle sider er ens jeg laver dem på forskellig skabeloner, eller laver selv skabeloner der så kan bruges i andre sammenhæng, alle sider har deres egen særpræg.
Skal du have hjælp til en hjemmeside, kan du jo skrive til mig, så ser vi lige hvad vi kan finde ud af.

Ellers er jeg ansat hos det offentlige, som autoriseret Folkepensionist, med de rettigheder og og ulemper det giver. Det er jo ikke noget man bliver velhavende af.  men hvis man er sparsommelig og passer på sine småpenge, går det nok lige, der bliver ikke til røde bøffer hver dag.

Jeg har arbejdet som Webmaster og Marketing Konsulent de sidste næsten 11 år. Før den tid har jeg det meste af mit liv kørt lastbil, bus, taxa, entreprenørmateriel, truck og sektionsvogne, kraner m.m. Jeg endte på kontor da skroget ikke kunne klare belastningen mere på grund af to diskosprolapser i nakken og slidgigt i hele skroget.

DET UINTERESSANTE FOR ANDREderfor med småt, der er aldrig nogen der læser det med småt.

Jeg tror også jeg kan takke mit fleksjob for at det er gået som det er, jeg fik chancen for at blive på arbejdsmarkedet og ikke komme til at gå på førtidspension. Jeg har også fundet ud af at det er utrolig heldigt at have et eller andet man kan falde tilbage på hvis det går galt, heldigvis havde jeg leget med computere i mange år og kunne en del, det blev jo egentlig min redning. Tænk – at bruge resten af sit arbejdsliv på og få penge for at sidde og bruge sin fritidsinteresse, det er fantastisk.

Jeg har det rimeligt nu og kan det meste, dog har jeg stadig smerter 24/7 og får medicin for det, det tager toppen og resten kan jeg leve med, hvis jeg skal have noget der tager alt smerte ender det med jeg ikke må køre bil, det ville være en katastrofe, jeg elsker at køre bil, jeg har jo brugt det meste af livet på landevejene

Desværre gjorde 10 år på kontoret gjort mig til en bamse på den forkerte side af +135 kg. Der skulle bare gøres noget, NU. Jeg har siden 20. marts 2019 været på en ændring af min kostvaner, det har givet et vægttab på omkring 50 kg, så jeg i dec. 2020 vejer mellem 85 og 88 kg., som jeg gjorde da jeg var 25 år. Det er helt fantastisk, det er lige som at få livet tilbage. (Den 10. sept. 2021 vejer jeg stadig kun 88 kg.)

Samtidig med at jeg har fået livet tilbage er kørestolen sat i depot igen, den var tæt på at blive til virkelighed, som speciallægen i Esbjerg, Hans Lund fortalte mig, “Tager du ikke dette alvorlig nu, sidder du i en kørestol inden for de næste 10 år” advarede han mig, da var jeg ikke så tung, jeg tror omkring de 100 kg., men det blev værre, alt det kontorarbejde gjorde mig til en der ikke bevægede sig mere end højst nødvendig, sove, arbejde og spise, det var hverdagen for mig.

Jeg tror først det gik op for mig da jeg knækkede sammen og benene ikke ville bære mig, så måtte jeg bide i det sure æble og komme i gang med en kostændring, samtidig fik jeg Diabetes, det gjorde mig endnu mere træt af det, så jeg måtte hankede op i mig selv “NU SKAL DET ALTSÅ VÆRE”

Jeg har nu tænkt mig at selv bestemme over mit liv, og passe godt på mig selv, så min kone, børn og børnebørn får lov til at have mig i rime

Update 10.09.2021

Scroll til toppen