Focus

Focus er noget man skal holde når man laver noget, men det er også min yndlings bil, bare fordi jeg ikke har råd til en Explorer 😉

Jeg har næsten altid kørt i Tyske biler, jeg har haft mange biler, mange er blevet solgt efter en renovering. Ford er noget særligt, jeg kan ikke forklare hvorfor, det er bare lige som at tage sine bedste sko på, man føler sig bare godt tilpas.

Jeg har de sidste 10 år kørt i en Ford Mondeo Ghia stc., det var en fantastisk bil, men den blev jo gammel, så for at få lidt for den, besluttede jeg at den skulle gå på pension sammen med mig. Det var min mening jeg ville have en mindre benzin bil, og valgte en Fiesta Titanium 125 Hk. Det var en skøn bil, men jeg manglede min stc. så efter godt et år, blev den byttet til en Diesel Focus stc. jeg valgte igen diesel, fordi en diesel motor er stabil, rolig og den kører økonomisk og diesel er mere miljø venlig end andre typer brændstof i de nye motorer.

Jeg kunne godt tænke mig en af Fords pickup eller Explorer, men det rækker folkepensionen vist ikke til, så jeg nøjes med det næstbedste, en Ford Focus stc. med automatgear og adaptiv fartpilot, det er fantastisk at køre med, særlig hvis man kører i kø, man skal bare vide, når man kommer til rundkørsler, skal man passe på, så tror den der er fri bane og fanden tager ved den, så der skal man slå det fra.

Scroll til toppen