Dette er

Jeg lever i dag af min fritidsinteresse, det havde jeg aldrig forestillet mig. Jeg har i 35 år kørt på landevejene og brugt min fritid på at rode med computere og software, det blev da til nogle hjemmesider i tidens løb, nu sidder jeg på tiende år og laver hjemmesider for et firma, og tilmed alt hvad der hører med til Markedsføring, selv grafik sidder jeg og laver, jeg har lige lavet dekoration til servicebil nr. 3.

Min Uddannelse

Jeg har været på nogle Microsoft kurser, ellers har jeg lært mig selv alt hvad jeg kan i dag. Jeg er lige begyndt med WordPress for to måneder siden, så jeg tester alle mulige ting for at finde noget der virker 100%. Firmaets hjemmesider kører allerede på WordPress, det var de første der stod for skud.

Hjemmesider

Jeg har foreløbig lavet firmaets hjemmesider i WordPress. Der er to hjemmesider, og en tredje er på vej, herudover har jeg selv en del domainer hvor jeg leger med programmerne, lige som denne domain.

Web Designeren

Erik Christensen

Jeg er 65 år og bliver i år folkepensionist, det er lige om lidt, men det betyder ikke at jeg vil sidde med hænderne i skødet, jeg fortsætter med det jeg laver i dag, lige så længe jeg synes det er sjovt, så er der jo også lidt penge i det. En folkepension bliver man jo ikke velhavende af, så lidt ekstra skader ikke min økonomi.

3 dage siden

Scroll til toppen